Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

патрульні на конях

news.bigmir.net

П'ятниця, 22 квітня 2016, 13:46

У Львові не буде патрульних на конях

патрульні на конях

Кінну поліцію запровадили у Києві та Харкові.

Про це сьогодні повідомив начальник управління патрульної поліції Львова Антон Пузиревський, передає кореспондент Варіантів.

«Навряд чи кінна патрульна поліція з’явиться у Львові. Адже на створення таких підрозділів потрібні великі кошти. Звичайно, візуально це виглядає гарно. Тим більше, для туристів така картинка – ще один плюс. Проте я не впевнений, що зараз це доцільно», – розповів Антон Пузиревський.

За його словами, у Харкові та Києві кінну поліцію вже запровадили. Ці підрозділи повинні патрулювати у лісопарковій зоні.

«Я вважаю, що спочатку потрібно закрити питання з оснащенням львівських патрульних, зокрема з автомобілями. А вже потім думати про щось інше», – додав Антон Пузиревський.

Сьогодні правопорядок у місті та області забезпечують 767 патрульних. І на всіх них виділили 63 автомобілі.

«Патрульні Львова забезпечені матеріально-технічною базою на 90%. На всі наші заявки Київ реагує, тож із забезпеченням проблем як таких немає», – наголосив Антон Пузиревський.

Втім, якщо до 7 листопада 2015 року львівські поліцейські мали нагоду заробляти на себе, будучи юридичною особою у структурі МВС, то тепер всі закупки для патрульних відбуваються тільки через керівництво у Києві.

Нагадаємо, 20 квітня у Львові ще 123 патрульних склали присягу на вірність народові. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.