Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Лісовоз

silske.org

П'ятниця, 22 квітня 2016, 18:00

Лісгоспам на Львівщині прикупили техніки на 11 мільйонів

Лісовоз

У лісових господарствах області з'явилося 5 нових тракторів, форвардер та два лісовозні автомобілі з причепами. 

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За останні три місяці лісгоспи Львівщини отримали нову техніку загальною вартістю 11,7 млн грн. Зокрема свій тракторний парк оновили Бібрське, Дрогобицьке, Золочівське та Сколівське лісові господарства.

Окрім того Бродівське лісове господарство закупило другий форвардер вартістю 5740 тис грн, а Буське лісгосп придбало два лісовозних автомобілі з причепами та гідроманіпуляторами на суму близько 3 млн грн.

"Впровадження нової лісовозної та трелювальної техніки дасть можливість значно зменшити витрати на паливно-мастильні матеріали, скоротити затрати коштів на ремонт та утримання в технічно-справному стані морально застарілої й фізично зношеної автомобільної, тракторної техніки", – зауважив начальник Львівського обасного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека.

Загалом цьогоріч державні лісогосподарські підприємства Львівщини планують закупити нової техніки та обладнання на суму близько 40 млн грн. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.