Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гудронні озера на Львівщині

Вівторок, 26 квітня 2016, 18:15

Львівська облрада виділила 32 мільйони на охорону довкілля

гудронні озера на Львівщині

Сьогодні на сесії Львівської облради депутати затвердили програму охорони навколишнього середовища на 2016 – 2020 роки.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Загальний обсяг фінансування програми на 2016 рік становить 291,4 млн грн. Із обласного фонду охорони навколишнього природного середовища депутати сьогодні виділили 32 млн грн.

Ще 254 мільйони гривень повинні виділити для Львівщини з Державного фонду охорони навколишнього середовища, а 5 мільйонів – з місцевих бюджетів.

"Ця програма спрямована на екологічне оздоровлення природного середовища Львівщини. І її реалізація, зокрема, сприятиме дотриманню екологічної безпеки в області та охорони довкілля", – зазначив керівник департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Руслан Гречаник.

Одним із основних напрямків програми є зменшення обсягів скидання неочищених та недостатньо очищених стоків у водні об’єкти, а також поліпшення екологічного стану поверхневих вод басейнів рік Дністер, Західний Буг, Сян. 

Згідно з програмою на Львівщині також вирішуватимуть основні проблеми, пов’язані з екологічно безпечним збором, зберіганням, утилізацією, переробкою та захороненням твердих побутових і промислових відходів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.