Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Електромобілі під Оперним театром

Середа, 27 квітня 2016, 17:48

Муніципальна варта толерує атракціони перед Оперним театром

Електромобілі під Оперним театром

На проспекті Свободи їздять електромобілі, незважаючи на заборону міськради.

Сьогодні журналіст "Варіантів" зафіксував експлуатацію дитячих атракціонів на проспекті Свободи довкола фонтану. Про цей факт стало відомо патрулю ЛКП «Муніципальна дружина», який пред'явив одному з власників дитячих електромобілів текст ухвали про заборону встановлення будь-яких видів атракціонної техніки на площі.

У коментарі "Варіантам" муніципали пояснили, що власник атракціону має документи на здійснення підприємницької діяльності а також дозвіл, який не скасовано. За їх словами оформлення дозволів на здійснення підприємницької діяльності відбулось до виненесення ухвали міської ради. Вони додали, що зараз триває судовий процес щодо конфіскації заборонених атракціонів.

Впродовж надання пояснень муніципалам інший співвласник атракціону надав можливість дітям в присутності батьків кататись довкола фонтану, не зважаючи на заборону. На площі перед Оперним театром, у дворі будинку на проспекті Свободи, 41 та на вході у двір зафіксовано в сукупності 10 електромобілів.

Нагадаємо, що 9 січня працівники ШРП Галицького району спільно з Галицькою районною адміністрацією, ЛКП «Муніципальна дружина» та правоохоронцями демонтували каруселі на площі перед Оперним театром.

Також було складено протоколи про адмінправопорушення щодо власників дитячих електромобілів. Як заявили у прес-службі міськради, ще до прийняття ухвали в одного з підприємців – власників атракціонної техніки – вилучили п'ять дитячих автомобілів і вперше наклали штраф за незаконну діяльність, у розмірі 34 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.