Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

П'ятниця, 29 квітня 2016, 14:26

Прокуратура заблокувала рахунки Львівської мерії

Львівська міськрада

Прокуратура заблокувала рахунки департаменту ЖКГ Львівської міськради через ситуацію з квартирами для прокурорів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявмив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Юрій Голець, заблоковані рахунки ЖКГ по загальному фонду, відтак департамент не може заплатити гроші за обслуговування і електроенергію світлофорів, за освітлення вулиць, за прибирання міста.

«Вчора вечері керівництво обласного казначейства повідомило мені, що сьогодні будуть заблоковані розрахункові рахунки по загальному фонду, а це поточне утримання міста: робота світлофорів, зовнішнє освітлення, прибирання міста, у зв’язку з тим, що виконавча служба на вимогу окремих працівників прокуратури, які судяться з містом, за невиконання рішення суду вимагають арештувати рахунки департаменту житлового господарства та інфраструктури», – зазначив Юрій Голець.

За його словами, мова йде про несплату штрафних санкцій, які накладені виконавчою службою на невиконання рішення суду, а це сума еквівалентна майже 10 тис грн.

Нагадаємо, 21 квітня працівники Львівської міськради Юрій Голець, Галина Мазур та Богдан Ваверчак отримали повістки у прокуратуру з приводу 31 службової квартири.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.