Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

МВФ

dt.ua

Четвер, 5 травня 2016, 12:16

У травні в Україні працюватиме місія МВФ

МВФ

Місія Міжнародного валютного фонду розпочне роботу в Україні з 10 до 18 травня.

Про ц повідомляє РБК-Україна.

Як йдеться в заяві представника МВФ в Україні Жерома Ваше, місія МВФ прибуде в Україну за кілька днів.

"Місія МВФ, очолювана Роном ван Руденом, почне роботу в Києві в період з 10 по 18 травня. Місія буде продовжувати на політичному рівні обговорення з українською владою в контексті другого перегляду Програми, підтримуваної фінансуванням у рамках угоди EFF", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, відкрита МВФ у березні 2015 року чотирирічна програма EFF для України загальним обсягом близько 17 млрд дол спочатку передбачала виділення Україні у 2015 році чотирьох траншів, а у 2016 році – ще чотирьох.

Однак Україна отримала лише перший транш на 5 млрд дол і другий – на 1,7 млрд дол. З осені минулого року програма була практично призупинена.

Офіційні представники МВФ неодноразово заявляли, що чекають прояснення ситуації навколо уряду України і стійкості парламентської коаліції, а також демонстрації боротьби з корупцією та готовності продовження реформ для завершення другого перегляду програми EFF і виділення третього транша.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.