Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Пагорб Слави

Понеділок, 9 травня 2016, 14:24

Порядок на Пагорбі Слави і Марсовому полі охороняли 2500 львівських поліцейських

Пагорб Слави

Сьогодні на Пагорб Слави та Марсове поле прийшли ветерани, щоби вшанувати пам'ять воїнів Другої Світової. 

Про це сьогодні повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія, передає кореспондент Варіантів.

«Сьогодні на час проведення всіх заходів залучено 2500 особового складу. Також ми маємо певні резерви, аби оперативно відреагувати на звернення й повідомлення громадян щодо можливих порушень правопорядку», – розповів Дмитро Загарія.

Щоб забезпечити повний порядок, поліцейські при вході перевіряли особисті речі львів'ян. Вони, в свою чергу, поставились до цього з розумінням.

«На теперішній час все пройшло спокійно, провокації не допущено. Інформація, яку поширювали напередодні про можливі провокації у Львові, не підтвердилась. Всі заходи відбулися тихо, спокійно, без порушення громадського порядку», – додав Дмитро Загарія.

Під час покладання квітів ветеранськими організацій на Пагорбі Слави був також начальник Управління Служби безпеки України у Львівській області Віктор Андрейчук.

Зазначимо, на Пагорбі Слави сьогодні все-таки відбувся невеликий інцидент.

Львів'янину Миколі 1948 року народження не сподобалось, що більшість людей розмовляла російською мовою, адже Крим окупований Росією, а на Сході України ведуться бойові дії.

Зі свого боку, ветерани відповіли, що в зоні АТО зараз воюють і російськомовні хлопці. Через кілька хвилин прибули поліцейські, які залагодили конфлікт. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.