Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Позняков

inforesist.org

Вівторок, 10 травня 2016, 13:44

Зникнення львів'янина Познякова: підозрюють двох уродженців Росії

Тарас Позняков

Причетними до зникнення Тараса Познякова поліцейські вважають двох уродженців Російської Федерації. 

Про це повідомило інформагентство Інтерфакс-Україна. 

Правоохоронці розшукують двох уродженців Росії, що є причетними до зникнення 25-річного Тараса Познякова на початку квітня по дорозі зі Львова до Києва.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до умисного вбивства львів'янина можуть бути причетні два уродженці Російської Федерації: Голуб Дмитро Вікторович, 18.11.1979 р. н., позивний "Тоф", уродженець РФ, житель м. Чернівці, який зараз перебуває в розшуку за пограбування, а також Кінгісепп Луан Миколайович, 23.03.1991 р. н., позивний "Лука", уродженець і громадянин РФ, житель м. Макіївка Донецької області.

За інформацією поліції, розшукувані особи можуть переховуватись у зоні АТО. Вони добре володіють вогнепальною та холодною зброєю, навичками рукопашного бою, можуть бути озброєними та небезпечними.

Зазначимо, 4 квітня Тарас Позняков виїхав зі Львова до столиці на власному автомобілі Ауді А-6.

Через сервіс "BlaBlaCar" він погодився підвезти двох чоловіків, що представились учасниками АТО. Проте до Києва він так і не доїхав, а пропав безвісти разом із автівкою. Дотепер місце його перебування невідоме.

Востаннє камери зафіксували автомобіль чоловіка на заправці за 40 км від столиці. Разом із ним були попутники.

Зв'язок із Позняковим зник за 25 км від столиці в районі села Бобриця. А 12 квітня стало відомо, що в одному з гаражів Києво-Святошинського району було виявлено автомобіль львів'янина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.