Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Інна Свистун

Четвер, 12 травня 2016, 16:50

Петиція із звільнення Свистун набрала тисячу голосів

Інна Свистун

Петиція з вимогою звільнити з посади керівника управління комунальної власності Львівської міськради Інну Свистун набрала 1029 голосів.

Петиція опублікована на сайті єдиної системи електронних петицій.

"За системне невиконання та ігнорування вимог чинного законодавства в сфері комунального майна звільнити з займаної посади Свистун І.В. та провести публічний конкурс на призначення керівника управління комунальної власності Львівської міської ради у встановленому законом порядку", – йдеться у петиції.

Автором петиції є Олексій Різник, збір підписів розпочався 24 березня, а відповідь на цю петицію посадовці міськради повинні надати не пізніше 10 червня.

Зазначимо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого цього року. Збір підписів  триваєдва місяці. Якщо за цей час звернення набере 1000 підписів, то його розглядатимуть.

Петиція надходитиме в міське управління "Секретаріат ради", звідки потраплятиме на розгляд профільних виконавчих органів. Останні готуватимуть проекти рішень та інформуватимуть міського голову. А вже після цього міський голова буде скеровувати рішення на розгляд профільних комісій.

Відповідь на петицію, яка зібрала 1000 підписів, є обов'язковою.

Нагадаємо, Інна Свистун, начальниця управління комунальної власності Львівської міської ради, на місцевих виборах 2015 року була обрана депутатом та очолила фракцію "Самопомочі" у Львівській обласній раді.

У 2014 році вона задекларувала 95 737,09 грн загального доходу, з якого заробітна плата складала 68 340 грн, матеріальна допомога – 12 143,77 грн, допомога на дитину – 15 257,32 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.