Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Швидка медична допомога

Середа, 18 травня 2016, 10:15

Після весільного бенкету на Львівщині в лікарню потрапило 14 людей

Швидка медична допомога

У Новояворівську після весілля з харчовим отруєнням госпіталізували 14 відвідучачів ресторану, серед яких шестеро дітей.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 17 квітня, о 11:20 год Львівський обласний центр екстреної медицини та медицини катастроф повідомив про групове харчове отруєння: під час весілля, що відбувалось в одному із ресторанів Новояворівськ Яворівського району 14 травня відвідувачі отруїлися продуктами харчування.

Перші пацієнти почали звертатись у Новояворівську районну лікарню №1 у другій половині дня 16 травня.

Станом на 11:20 год 17 травня у інфекційне відділення лікарні в стані середньої важкості було госпіталізовано 5 осіб, з них 2 дитини, з діагнозом – гострий гастроентерит.

Станом на 06:00 год 18 травня у інфекційне відділення лікарні в стані середньої важкості госпіталізовано 14 осіб, з них 6 дітей.

Як повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області, за фактом отруєння вже відкрито кримінальне провадження. 

Наразі правооохоронці з'ясовують причину отруєння. Проводиться досудове розслідування. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.