Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Міс Львів 2016

Прес-реліз,   Четвер, 19 травня 2016, 13:46

Студентка Любов Бакай стала "Міс Львів 2016"

Міс Львів 2016

17 травня у Львівській опері коронували найдостойнішу дівчину, яка увесь рік носитиме почесне звання "Міс Львів 2016". 

На сцені Оперного театру чотирнадцять дівчат змагалися за корону і титул.

Ведучі свята краси – Тимур Мирошниченко та Володимир Андрієвський. Гостей розважали співаки Аркадій Войтюк, Арсен Мірзоян, Анастасія Приходько, Андрій Кіше та Наталка Карпа.

Вихід конкурсанток був у коктейльних сукнях від українського бренду "Оля Мак". На другому дефіле дівчата були одягнені в офісному стилі. Після того, вони демонстрували вихід в купальниках, і у сукнях в етностилі. Звичайно, не обійшлось і без елегантних вечірніх суконь.

Хвилююча мить, Валерія Никифорець, директор конкурсу "Міс Львів" оголосила ім'я переможниці. Але перед тим було названо імена переможниць у різних номінаціях. 

"Міс добре серце" стала Ольга Ковалишин (конкурсантки проводили благодійні акції з ГО "Самі" та вихованцями інтернатів), "Міс усмішка" – Анастасія Клованич, "Міс дружба" – Анна Сидорчук, "Міс глядацьких симпатій" – Василина Бедрило, "Міс шопінг" – Тетяна Іванів, "Міс фото" –Божена Дулюк-Орлова.

Друга віце-міс Львів-2016 (переможницю цієї номінації обирає оргкомітет конкурсу краси) — Тетяна Іванів. Перша віце-міс — Юліана Мазур.

А звання "Міс Львів-2016" отримала 20-річна студентка Львівського національного університету імені Івана Франка Любов Бакай.

Нагадаємо, переможниця конкурсу представлятиме Львів на конкурсі "Міс Україна", і якщо пощастить, – стане обличчям країни у світовому конкурсі краси.

Довідка: Конкурс краси "Міс Львів " унікальний проект, який за багаторічну історію свого існування став гордістю і надбанням нашого міста. Головний конкурс краси став візитною карткою Львова, професійним трампліном для реалізації амбітних планів його учасниць, місцем зустрічі культурної, ділової та політичної еліти Львівщини, яскравим та найочікуванішим телевізійним шоу для мешканців нашого регіону.

"Міс Львів" – це єдиний на сьогодні ліцензований конкурс краси в нашому місті, його історія сягає вже близько 20-ти років. Щороку "Міс Львів" відвідує понад 1000 глядачів, а ще близько 750 000 глядачів збирає, біля своїх екранів, телетрансляція церемонії визначення переможниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.