Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Лев Девелопмент

Прес-реліз,   П'ятниця, 20 травня 2016, 14:41

"Лев Девелопмент" пропонує ріелторам продавати квартири у ЖК "Shuttle"

Лев Девелопмент

Компанія провела зустріч з керівниками агенцій нерухомості та ріелторами, де представила переваги нового житлового комплексу Shuttle, що в Дублянах.

Зустріч з фахівцями ринку нерухомості відбулась, щоб обговорити виклики та перспективи, які відбудуться наступного року.

"Нам цікаво отримати зворотній зв'язок від продавців нерухомості, які бачили різні ринки й отримати різні месиджі, щоб знати куди рухатись. Адже ми, девелопери, – створюємо. Для нас має значення відповідь на питання "Що створювати?" Цього року компанія планує розпочати проект житлової низько поверхової забудови у Львові" – пояснив інвестор компанії "Лев Девелопмент", Олександр Островський.

Зараз основним об'єктом компанії є ЖК Shuttle. Це багатоквартирний шестиповерховий будинок на два під'їзди у Дублянах на вулиці Садовій.

Планування з одно- та дво- та трикімнатними квартирами. Останні, з терасою, розташовані на шостому поверсі. Покупець матиме можливість безкоштовно внести зміни у планування квартири. Великі п'ятикамерні вікна відкриватимуть панораму на сад, що поблизу, та на Львів.

З інфраструктури поблизу є Львівський національний аграрний університет, дитсадок та школа на відстані близько 700 метрів. Завершити будівництво планують до кінця цього року. Після мінімального внеску (50%) можна зробити розтермінування решти суми.

Як зазначив дизайнер ЖК "Shuttle" Андрій Матвійчук, це перша в Дублянах споруда такого типу. За його припущенням, така архітектура даватиме новий напрямок розвитку міста.

За словами керівника відділу продажу компанії, Юрія Титича, це будівля клубного типу, комфортна для малих сімей на двох-трьох чоловік.  На таку нерухомість є попит серед мешканців Дублян, які купують житло саме тому, що це у рідному місті.

Детальнішу інформацію можна дізнатись на офіційному сайті житлового комплексу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.