Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст на Городоцькій

maps.google.com

Понеділок, 30 травня 2016, 16:29

Через ремонт мосту на вул. Городоцькій змінять маршрути автобусів та розклад руху поїздів

міст на Городоцькій

З 1 червня розпочинають роботи з ремонту шляхопроводу на вул. Городоцькій, 166.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, з 1 червня і до 14 жовтня цього року рух транспорту тут буде заборонений.

Як наголосив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Віктор Щир, на час проведення робіт міські автобуси курсуватимуть за зміненими маршрутами.

Зокрема, маршрутки №21 та №28 курсуватимуть по вул. Виговського – Любінській – Окружній на вул. Городоцьку, а автобуси, які їхали по вул. Любінській до Мотозаводу, курсуватимуть по вул. Окружній та виїжджатимуть на вул. Городоцьку.

Маршрути №11, 18 та 23, які їдуть на Левандівку, будуть їхати з вул. Виговського на вул. Любінську, по вул. Окружній через вул. Городоцьку на вул. Сяйво і далі за маршрутом. У зворотному напрямку частина транспорту буде їхати з вул. Городоцької на вул. Любінську по вул. Народній, а частина – по вул. Кондукторській.

А тролейбуси маршруту №7 до закінчення ремонтних робіт не курсуватимуть. 

Зазначимо, у процесі реконструкції також буде розширено проїзну частину дороги до 4-х смуг на вул. Городоцькій на ділянці від Хлібзаводу до вул. Сяйво. Роботи виконуватиме ТзОВ «Західтрансбуд».

«Ми робимо не тільки шляхопровід, а й під’їзні дороги до нього. Загальна протяжність вул. Городоцької, яка підлягатиме ремонту – близько 350 м. Шляхопровід, який зараз разом з двома тротуарами має ширину 12 м, після реконструкції буде мати ширину 19,7 м. Міст розшириться майже на 60%. Це буде повноцінних дві смуги в дві сторони, будуть повноцінні гарні великі тротуари.

Також буде виконано багато робіт щодо переносу інженерних комунікацій. Це будуть одні з найскладніших процедур, адже там дуже багато кабелів компаній, які надають інтернет-послуги, послуги мобільного зв’язку. Вони зараз, як правило, оптико-волоконні. Це дуже складна робота їх роз’єднати, перепаяти, з’єднати», – заявив розповів начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Юрій Голець.

Міст ремонтуватимуть за 20,8 млн грн.

Під час ремонту також припинятимуть курсування поїздів.

«Є погодження з Львівською залізницею, напрацьовуються так звані «вікна», адже під шляхопроводом є кабелі високої напруги. Коли люди будуть працювати у наближені до кабелів, то мережу відключатимуть, аби убезпечити працівників. Це напрямок в сторону Ходорова, за потреби може бут змінений графік та маршрут курсування потягів. Залізниця погодилася, за умови попередження, надавати необхідні «вікна», – повідомив Юрій Голець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.