Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 31 травня 2016, 11:23

Свободівці звинувачують у трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі львівську владу

Львівська облрада

Львівська свободівці вважають, що винними у трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі через їхню бездіяльність є Андрій Садовий, Олег Синютка і Олександр Ганущин.

Про це повідомив сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутат від фракції ВО "Свобода" Руслан Кошулинський.

"Чи будуть нести відповідальність? Думаю, що ні. Найвірогідніше, винними у трагедії зроблять МНС. Скажуть, що виконання їхніх обов'язків (гасіння пожежі) призвело до загибелі людей", – зазначив Руслан Кошулинський.

Звинувачуючи мера Львова Андрія Садового, голову Львівської ОДА Олега Синютку та голову Львівської обласної ради Олександра Ганущина, Кошулинський також наголосив, що цьогоріч з обласного бюджету виділили 18 млн на премії держслужбовцям.

Нагадаємо, вчора на Грибовицькому сміттєзвалищі близько п'ятнадцятої години стався обвал, внаслідок якого трьох рятувальників з Жовківського району накрило сміттям. Вони гасили пожежу, яка почалась на сміттєзвалищі 29 травня.

До пошуково рятувальних робіт було залучено 281 чоловік  особового складу ДСНС Львівщини та 25 одиниць спецтехніки.

У зв'язку з цим депутати Львівської міської ради ініціювали позачергову сесію.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.