Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

доходи

rbcua.com

Вівторок, 31 травня 2016, 15:04

На Львівщині уже 250 мільйонерів

доходи

Станом на сьогодні у області 250 осіб подали декларації про доходи, які перевищують мільйон гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Сума задекларованих доходів становить – 1066,6 млн.грн та підлягає сплаті податку на доходи фізичних осіб у 10,2 млн.грн. Зокрема, у 2015 році 222 мільйонерів Львівщини задекларували 783,9 млн.грн.

Відтак, цього року сума доходів мільйонерів зросла на 282,7 млн.грн.

Як і у минулому році, найбільша кількість поданих декларацій – це декларації від львів'ян-мільйонерів: у 2016 році задекларували доходи більше 1 млн.грн 174 мешканців Львова, що на 18 осіб більше ніж у минулому році.

Найбільша кількість поданих декларацій та задекларованих доходів мільйонерами Львівщини це заробітна плата – 72 мільйонери, доходи одержані від продажу майна – 59 мільйонерів, від одержаної спадщини, подарунків – 30 мільйонерів, іноземні доходи – 19 мільйонерів, інвестиційний прибуток – 18 мільйонерів, доходи від надання майна в оренду – 18 мільйонерів та 34 мільйонерів задекларували інші доходи (додаткове благо, дивіденди, проценти).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.