Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

смітники

П'ятниця, 3 червня 2016, 11:33

У Львівській міськраді запевняють, що проблем із вивезенням сміття немає

смітники

Проте у Шевченківському та Сихівському районах Львова таки можна побачити переповнені сміттєві баки.

Як повідомила прес-служба Львівської міськради, компанії справляються із вивезенням сміття. 

З усіх майданчиків щоденно вивозять сіття, а з деяких, де є його значне накопичення, забирають відходи навіть 2-3 рази на добу.

Втім сьогодні вранці на "гарячу лінію" міста поскаржились мешканці щодо вивозу сміття у Шевченківському районі. Зокрема, на пр. Чорновола, 67 та на вул Окуневського, 3. 

Голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко запевнив, що на прибирання за обома адресами вже виїхали машини. 

"Зранку об’їжджав район. Ситуація нормальна, лише по цих двох адресах було незначне перенакопичення сміття. Вже сконтактували з компанією, протягом години-двох майданчики будуть прибрані", – повідомив Олександр Удовенко.

Втім Варіанти також натрапили на проблемні місця вивозу сміття. На Сихові, на проспекті Червоної Калини, 90 сьогодні вранці баки були переповнені настільки, що людям довелося залишати відходи просто біля контейнерів.

Також як повідомив місцевий мешканець, учора в другій половині дня комунальники не вивезли сміття на вул. Драгана, 1.  

Загалом у Львові є 881 контейнерний майданчик, які обслуговують 5 компаній: «Аве Львів», «Спецкомунтранс», «Спецавтотранс», «Санком Львів» та «ДВ Екосвіт».

Нагадаємо, через трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі тепер відходи зі Львова вивозять на невеликі сміттєві полігони області.

Саме ж Грибовицьке сміттєзвалище оголосять зоною техногенної катастрофи. А Європейський інвестиційний банк готовий надати 30 мільйонів євро на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища і 10 – на сміттєпереробний завод.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.