Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

МВФ

5.ua

Понеділок, 6 червня 2016, 14:00

МВФ надасть Україні транш у липні

МВФ

Україна може отримати транш від Міжнародного валютного фонду уже в середині липня.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив постійний представник МВФ в Україні Жером Ваше, остаточне рішення про надання Україні чергового транша рада директорів Міжнародного валютного фонду ухвалить після аналізу проведення реформ і виконання взятих зобов'язань у червні.

"Ми судитимемо про те, чи надавати транш, не лише з обіцянок, а й, що більш важливо, з дій, вжитих для проведення реформ. Ми подивимося на політику, яка проводитиметься в наступному місяці, ось те, що ми оцінюватимемо, ось на якій підставі рада директорів ухвалить остаточне рішення, чи надавати транш", – наголосив Жером Ваше.

За його словами, оцінку роботи щодо проведення в Україні реформ буде надано наприкінці червня. Якщо  вона буде позитивною, то вже в середині липня Україна може отримати черговий транш.

Нагадаємо, раніше зазначалося, що Міжнародний валютний фонд надасть Україні 1,7 млрд доларів у рамках третього траншу кредиту за програмою розширеного фінансування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.