Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Загарія

Вівторок, 7 червня 2016, 17:26

Загарія готовий відповісти за дії поліцейських під час бійки біля пам'ятника Тудору

Дмитро Загарія

Загарія вважає, що картинку із жорстоким побиттям активістів поліцейськими медіа поширили лише з одного ракурсу, однак готовий нести відповідальність за своїх підлеглих.

Про це сьогодні на сесії Львівської обласної ради, як передає кореспондент Варіантів, повідомив т.в.о. начальника ГУ Національної поліції Львівщини Дмитро Загарія.

"Я не буду виправдовуватись за дії сержантів та лейтенантів. Картинку із побиттям львів'ян у медіа показали саме з такого боку. Я готовий нести відповідальність за дії своїх підлеглих. Хоча у бійці 9 травня також постраждало 2 працівників поліції. І якби не шоломи, то їм би черепи проломали", – заявив Дмитро Загарія.

Також він додав, що за фактом бійки між активістами та поліцейськими на 9 травня і за відзнятими відеоматеріалами провели службове розслідування.

Нагадаємо, 9 травня радикально налаштовані львів'яни намагались повалити пам’ятник Тудору. На місце події відразу прибула поліція, відбулася сутичка.

Зазначимо, 25 травня спеціальна робоча група у міськраді вирішила демонтувати, а згодом передати до музею, цей пам’ятник. А на сесії 26 травня львівські депутати звернулися з вимогою перевірити законність дій поліцейських, які застосувалигумові кийки до активістів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.