Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Карпати

П'ятниця, 10 червня 2016, 11:55

У Львові обговорюватимуть впровадження екосистемного менеджменту в Карпатах

Карпати

У місті відбудеться круглий стіл щодо залучення суспільства до сталого екосистемного менеджменту в українських Карпатах.

Про у коментарі Варіантам повідомим відповідальний за організацію круглого столу доцент кафедри менеджменту організацій і адміністрування НЛТУ України Андрій Головко.

"Захід організавано за участю чотирьох партнерських організацій, з українського боку це НЛТУ та Карпатський біосферний заповідник, а також Центр з еконолії і управління екосистемами в університеті Еберсвальде в інтересах сталого розвитку (Німеччина) та Germany and Writtle University College. Ми тісно співпрацюємо з іноземними університетами, наші студенти їздять туди за обміном", – наголосив Андрій Головко.

За його словами, також у рамках проекту відбудеться діалог між Сходом та Заходом на підтримку демократії в Україні.

"Круглий стіл проходитиме за результатами презентацій досліджень та їх обговорення, це щодо впровадження екологічного менеджменту в Україні та залучення широкого кола суспільства до вирішення проблем та збереження екології у Карпатах. Наразі не можу сказати, які саме результати ми отримаємо, все залежить від обговорення", – розповів Андрій Головко.

Також на заході очікуються експерти від громадських організацій, державних органів управління лісовим господарством, а також вітчизняні та зарубіжні викладачі і студенти.

"Серед іноземних представників буде П'єр Ібіш – професор та науковий співробітник німецького університету сталого розвитку, який уже 11 раз побував на Україні та займається питанням екосистеми в Карпатах", – зазначив Андрій Головко.

Захід розпочнеться 14 червня о 17.30 год в Національному лісотехнічному університеті України у конференц-залі корпусу №1, вул Генерала Чупринки, 103. Його фінансує DAAD за рахунок коштів наданих Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.