Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

news.pn

Середа, 15 червня 2016, 12:32

На Львівщині стартував ремонт двох доріг

ремонт доріг на Львівщині

Ремонтують автомобільні дороги Пустомити – Оброшино та Пустомити – Поршна.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Зокрема, у червні проводяться роботи з влаштування асфальту на автомобільних дорогах С 141208 Пустомити  Оброшино та С 141205 Пустомити – Поршна.

Минулого тижня на дорозі Пустомити  Оброшино уже провели роботи з розробки грунту, фрезування зношеного дорожнього покриття, відновлення основи з додаванням щебенево-піщаної суміші, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальту.

Станом на 13 червня на цій дорозі дорожники влаштували 11 300 кв.м вирівнюючого та 11 300 кв.м верхнього шару асфальтну та провели регенерацію існуючого дорожнього одягу методом холодного ресайклінгу площею 2 800 кв.м. Ремонт стартував 1 червня.

Автодорога Пустомити – Поршна протяжністю 4 км, ремонт якої розпочали 11 червня, також отримає нове покриття. Дорожниками проведено роботи з фрезування  зношеного існуючого дорожнього покриття протяжністю 1,7 км, відновлення основи з додаванням щебенево-піщаної суміші та влаштовано 450 м асфальту.

Усі роботи, які фінансуються з держбюджету, виконує підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон», їхня вартість – 11,3 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.