Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Середа, 15 червня 2016, 13:50

Через страйк польських митників у Рава-Руській черги на 400 авто

пункт пропуску

На всіх пунктах пропуску на кордоні з Польщею зафіксовані черги.

Про це сьогодні повідомив начальник Львівського прикордонного загону Сергій Мельник.

"У польських митників так званий "італійський страйк" (митники більш прискіпливо перевіряють авто). Однак черги на українських пунктах пропуску тягнуться на 2-3 км. У більшості впадків це є автівки на іноземній реєстрації, власникам яких необхідно раз у 5 днів перетнути кордон для продовження реєстрації", – наголосив Сергій Мельник.

Він зазначив, що вчора виникли конфлікти на пункті пропуску Рава-Руська, який навіть декілька годин не працював. Люди перекрили пішохідний перехід, потребуючи роз'яснення від митників, адже у разі протермінування хоча б на один день строку перебування на Україні, у них можуть забрати авто.

"Людей штрафувати працівники митниці не будуть, а лише виноситимуть попередження. Зараз по гучномовцях ми перенаправляємо авто у пункти пропуску, де є менші черги і де краще працюють польські митники", – заявив Сергій Мельник.

Зазначимо, станом на 12:00 год у пунктах пропуску на кордоні з Польщею такі черги: Рава-Руська – 400 авто, Ягодин – 300 авто, Угринів – 300 авто, Шегині – 300 авто, Краковець – 250 авто, Грушів – 200 авто, Устилуг – 150 авто, Смільниця – 120 авто.

Нагадаємо, сьогодні у міжнародному автомобільному пункті пропусу Хребенне (Польща) страйкує польська митна служба.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.