Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Добротвірське водосховище

Четвер, 16 червня 2016, 10:44

У травні на Львівщині лідирує Кам’янка-Бузький район

Добротвірське водосховище

Станом на травень у рейтингу соціально-економічного розвитку районів та міст Львівщини лідирують Кам’янка-Бузький, Пустомитівський та Стрийський райони.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Натомість аутсайдерами є Старосамбірський, Бродівський та Дрогобицький райони. Серед міст обласного значення Львівщини рейтинг очолює Трускавець, за ним – Львів, на останнії сходинках у рейтингу – Червоноград і Борислав. 

Як пояснив Директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів, серед основних критеріїв у роботі райдержадміністрацій та міських виконкомів на основі яких сформовано рейтинг, є охоплення дітей дошкільною освітою, заходи у народних домах, видача земельних ділянок воїнам АТО, робота ЦНАПів, звернення на лінію "112", централізований вивіз сміття.

Також враховували показники статистичної та податкової звітності, зокрема: бюджет, промисловість, інвестиції, прийняте в експлуатацію житло та рівень зайнятості населення (їх прибутки та заборговану зарплату).

Зазначимо, за останній місяць Трускавець покращив свої позиції у рейтингу за рахунок покращення охоплення дошкільною освітою, зростанню обсягів прийнятого в експлуатацію житла, зниженню податкового боргу.

Нагадаємо, у квітні лідерами були Пустомитівський, Миколаївський та Яворівський райони області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.