Зміст статті

16 червня 2016олександр ковальчук

Риба в штанах

Юрій Луценко презентує нового прокурора Львівської області Юрія Квятківського.

Дещо зашифрований, але ліричний візит Генпрокурора України Юрія Луценка до Львова заради презентації нового прокурора області Юрія Квятковського чомусь зустрічають лише малятка з фонду Івана Гонти.

І все тому, що дорослі вуйки і тети, ці львівські псевдо-активісти (а-ля Спринський, Радик, Турашвілі), згодом урочо зайдуть до обласної прокуратури через центральні двері.

Хоча про що з ними сьогодні має говорити Луценко дещо незрозуміло, бо десь за годину до того, на презентації Юрія Квятківського, він (Луценко) трохи попустив їх монопольні посягання на праведний народний гнів у Львові та його околицях.

Вічний революціонер Луценко вже давно не відчував себе на такому баскому коні (тривалий час перевертаючись з боку на бік на сімейному диванчику) і тому говорить довго, багато і красиво.

Поруч з Луценко можна помітити голову Львівської ОДА Олега Синютку у достатньо розслабленому стані (ледве не спить), який, наче кіт біля кальяну, довго милується власним відображенням в очах допитливих та дещо невідомих у своїй помноженій кількості журналістів.

Обабіч Луценка можна побачити нового прокурора Львівщини Юрія Квятківського, який багато говорить про Луганщину, пишається Луганщиною, тішиться Луганщиною, яка, не зважаючи на усі труднощі війського життя, випереджає мирну Львівщину за деякими показниками прокурорської діяльності на благо рідного народу.

Юрій Луценко передає привіт коханій Львівщині від чарівної Луганщини, а Юрій Квятковський щиро озвучує усім присутнім свою декларацію з будинком та автомобілями на милій Київщині.

Поза корупцією в органах Юрій Луценко зациклюється у Львові лише на двох речах навколо нього: імпотенції у владній системі, зокрема, Садового (згадав три рази) та ловінні великої риби з кримінальним минулим, сьогоденням та майбутнім (зокрема, Садового).

Садового Луценко не те, що критикує, ні, він просто ніжно йому докоряє, так як нещодавно докоряв (геями у Дністрі, Грибовицьким сміттєзвалищем та Національною гвардією) православний Порошенко греко-католику Садовому: ніжно, терпеливо та доброзичливо (як і личить справжнім християнам, а не якимсь там бузувірам, гоям та гяурам).

Усе має бути благочинно та згідно усіх артикулів. Спочатку про зарплати у прокурорів.

А потім вже можна й про офіційне посвідчення для нового прокурора згадати та водночас привітати.

Лише так, так і так Юрій Луценко наведе порядок у прокуратурі одним криком "кія" та ударом ноги. А там, дивись, і прокурори почнуть багатіти разом з усією країною.

І все буде у країні чудово, і все буде у країні прекрасно.

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.