Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Світовий банк

dt.ua

П'ятниця, 17 червня 2016, 12:09

Україна може отримати мільярд доларів від Світового банку

Світовий банк

Світовий банк готовий виділити Україні 1 млрд доларів у 2017 році в рамках розширення фінансування. 

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив за підсумками зустрічі з операційним директором Світового банку Шрі Мульяні Індраваті прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, Світовий банк має намір збільшити фінансування України в наступному році.

"Світовий Банк готовий разом з нами переглянути ефективність програм, на які вже передбачено фінансування і передбачити додатково ще мільярд доларів на їх розширення з наступного року", – наголосив Володимир Гройсман.

За його словами, Світовий банк допоможе Україні розробити стратегію розвитку транспортних коридорів і автомобільних доріг, а також оцінити необхідні для її реалізації ресурси і визначити, де необхідно залучати бюджетні, кредитні або приватні ресурси.

"Такої стратегії у нас ніколи не було, а її реалізація може стати одним з двигунів нашого економічного відродження", – додав Володимир Гройсман.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.