Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

травматична зброя

zbroya.info

П'ятниця, 17 червня 2016, 12:41

У Львові п'яний поліцейський погрожував таксистові пістолетом

травматична зброя

Поліцейський відмовлявся платити таксистові за проїзд і погрожував предметом, дуже схожим на пістолет.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області. 

Сьогодні вночі, близько 00:20 год. на лінію "102" зателефонував водій таксі і повідомив, що нетверезий пасажир, відмовившись платити за проїзд, погрожував йому предметом, схожим на пістолет, й поводив себе неадекватно.

Як встановили згодом правоохоронці, клієнтом таксі виявився 33-річний працівник Галицького відділу поліції. Поліцейський погрожував водієві пристроєм для відстрілу гумових куль. Травматичну зброю у нього вилучили.

«Така поведінка неприпустима для працівника поліції. Найближчим часом усі співробітники підрозділів поліції Львівщини пройдуть переатестацію і я не сумніваюсь, що цей факт позначиться на подальших перспективах цього працівника», - зазначив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія.

За даним фактом призначено службове розслідування, в зібрані матеріали вже скерували у прокуратуру для прийняття рішення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.