Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 17 червня 2016, 16:35

Непідйомні ціни на комунальні послуги знищать систему субсидій в країні, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк переконаний, що після подорожчання вартості газу, зростання тарифів на тепло, гарячу воду наступним кроком буде подорожчання продуктів харчування, одягу тощо.

Про це повідомляє Львівська обласна партійна організація ВО «Батьківщина».

А це, за словами керівника Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайла Цимбалюка, призведе до ще більшого зубожіння людей і різкого падіння платоспроможності українців.

«До сьогодні субсидії отримувало близько 35% населення країни. Зараз на соціальну допомогу з оплати за житлово-комунальні послуги претендуватиме майже 80% населення. З приходом осені та зими, а відтак і новими сумами в платіжках, держава просто не зможе субсидіювати мешканців. Отже, на жаль, вже скоро ми усі зіткнемося із комунальним колапсом», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Зазначимо, що у ВО «Батьківщина» оскаржать в суді незаконне рішення регулятора щодо підвищення тарифів та звернуться за підтримкою до профспілок, оскільки вже зараз є сумніви щодо справедливого рішення суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.