Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віталій Корецький

solydarnist.org

Вівторок, 21 червня 2016, 10:17

Корецький став координатором Регіонального офісу реформ Львівщини

Віталій Корецький

Керівника львівського Офісу реформ Віталія Корецького обрали координатором Регіонального офісу реформ і регіонального розвитку на Львівщині.

Про це повідомляє Офіс реформ у Львівській області на на своїй сторінці у Фейсбуці.

На цю посаду проходив конкурс, за умовами якого, попередній конкурсний відбір проводився обласними конкурсними комісіями у складі представників облдержадміністрації, органів місцевого самоврядування та експертів.

Результати попереднього відбору були надіслані центральній конкурсній комісії, яка 13-15 червня провела 2-ей етап конкурсу і визначила переможців у 15 областях України.

Ця посада утворена для пришвидшення реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади, забезпечення системної і комплексної роботи зацікавлених органів у цій сфері.

Найближчим часом Корецького буде призначено на цю посаду. З 22 жовтня 2015 року він очолює Офіс реформ у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.