Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Тіщенко

mil.gov.ua

Вівторок, 21 червня 2016, 15:00

Тіщенко офіційно очолив Львівський обласний військкомат

Олександр Тіщенко

Олександра Тіщенка призначили керівником Львівського обласного військкомату.

Про це повідомляє регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Сьогодні заступник командувача військ оперативного командування «Захід» полковник Петро Ромигайло офіційно відрекомендував Олександра Тіщенка як нового керівника Львівського обласного військового комісаріату.

"Підполковник Олександр Тіщенко спроможний виконати завдання, які зараз стоять перед колективом комісаріату. Це, по-перше, стосується призову громадян на строкову військову службу, компанія якої зараз завершується, а по-друге, важливе завдання комплектування підрозділів Збройних Сил України військовослужбовцями військової служби за контрактом, адже Львівщина сьогодні у цьому питанні поступається лише Хмельниччині", – наголосив Петро Ромигайло.

Зазначимо, Тіщенко вже неодноразово виконував обов’язки Львівського облвійськкома, але тимчасово. У травні цього року він тимчасово виконував обов’язки військового комісара.

Як заявив Олександр Тіщенко, плануються зміни у кадровій системі, у питаннях обліку військовозобов’язаних, щоб співробітники військкоматів мали достовірні дані для роботи із призовниками та кандидатами на військову службу за контрактом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.