Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

реклама

П'ятниця, 24 червня 2016, 12:28

Садовому подобається реклама пива навпроти міськради

реклама

Андрій Садовий вважає, що потрібно заохочувати компанії, аби ті розміщали рекламу на фасадах будинків під час реставраційних робіт.

Про це заявив сьогодні на засіданні Виконавчого комітету Львівської міськради міський голова Андрій Садовий, передає кореспондент Варіантів.

"Розміщення зовнішньої реклами на фасадах будинків під час рестраврації потрібно заохочувати. Це прикрашає місто. А то нещодавно бачив, як фасад закрили якимись шматами, що виглядало жахливо", – розповів Андрій Садовий.

Відтак виконком сьогодні надав дозвіл ТзОВ "Брок" на розміщення зовнішньої реклами на площі Ринок, 16, що відразу навпроти міської ради.

Рекламний банер пива та Alfa Jazz Fest'у розміром 8,5×10,5м на будівельному риштуванні будинку буде розміщений протягом трьох місяців.

Зазначимо, сама реклама перебуває на фасаді вже кілька днів, тоді як лише сьогодні виконавчий комітет міськради надав дозвіл на її розміщення.

Нагадаємо, сьогодні виконком також вирішив виділити квартири родинам загиблих рятувальників на Грибовицькому сміттєзвалищі й погодив платний в'їзд у центральну частину Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.