Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво

П'ятниця, 24 червня 2016, 13:14

У травні на Львівщині переважало будівництво інженерних споруд

будівництво

У січні-травні, порівняно із минулим роком, будівництво на Львівщині зросло на 19,8%.

Про це повідомила прес-служба Головного управління статистики у Львівській області.

Загалом підприємства Львівщини виконали будробіт на 1304,8 млн грн.

Відтак, за видами об’єктів 37,3% обсягу будівельної продукції припало на інженерні споруди (486,3 млн грн), з них найбільше виконано робіт на прокладанні трубопроводів, комунікацій, ліній електропередачі (241,1 млн грн) та будівництві комплексних промислових споруд (196,5 млн грн).

На будівництві житлових будівель виконано більш ніж третина від загального обсягу робіт (458,9 млн.грн), нежитлових будівель – 27,5% (359,6 млн грн).

Зросли обсяги будівельних робіт за усіма видами будпродукції, зокрема на будівництві житла – на 21,5%, інженерних споруд – на 19,8%, нежитлових будівель – на 17,5%.

За характером будівництва обсяги робіт розподілились: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 87,5% від загального обсягу, роботи з капітального ремонту – 5,7%, з поточного ремонту – 6,8%.

Серед регіонів Львівщини 57,1% загальнообласного обсягу будівельних робіт виконали підприємства Львова, значні обсяги виконані також будівельниками Пустомитівського (12,4%) та Стрийського (12%) районів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.