Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Нежухів

railwayz.info

П'ятниця, 24 червня 2016, 15:08

Мешканці Львівщини об'єдналися у нову громаду з центром у Нежухові

Нежухів

Нежухівська об'єднана територіальна громада, що на Стрийщині, отримала висновок на відповідність Конституції та законам України.

Про це повідомляє Офіс реформ у Львівській області.

Відтак, голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження про затвердження висновку на відповідність Конституції та законам України проекту рішення щодо добровільного об’єднання у Нежухівську територіальну громаду з центром у селі Нежухів.

Зазначимо, у Нежухівську громаду увійдуть громади села Голобутів Голобутівської сільської ради, села Завадів Завадівської сільської ради, села Ланівка Ланівської сільської ради, сіл Заплатин, Діброва Заплатинської сільської ради, сіл Нежухів, Райлів Нежухівської сільської ради.

Доходи новоутвореної громади становитимуть 55 млн грн і значно перевищуватимуть видатки – 17 млн грн, відтак у Нежухівської громади будуть кошти на розвиток інфраструктури та різноманітні проекти.

Нагадаємо, на Львівщині уже функціонують 16 об’єднаних територіальних громад, 15 з яких мають прямі бюджетні стосунки з Києвом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.