Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Золочів

skyscrapercity.com

П'ятниця, 1 липня 2016, 15:43

Золочів лідирує серед міст Львівщини за чистотою довкілля

Золочів

У області визначили переможців конкурсу на екологічно чистий населений пункт.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, 30 червня на засіданні конкурсної комісії щорічного обласного конкурсу «Екологічно чистий населений пункт» визначили переможців 2016 року. На розгляд комісії надійшло 50 заявок, а участь у конкурсі взяли 15 районів та одне місто обласного значення.

Переможцями конкурсу міста та села, які досягли найкращих результатів з благоустрою населеного пункту; ремонту та облаштування екологічних об’єктів; створення належних умов для праці, відпочинку та побуту мешканців; охорона довкілля та запобігання забрудненню річок; озеленення населених пунктів; впровадження МАФів екологічного призначення; впровадження сучасних технологій санітарного очищення та знешкодження сміття.

Відтак, у категорії міста районного значення перше місце отримав Золочів, а на другому опинився Радехів. Третє місце між собою розділили Жидачів, Буськ, Бібрка, Рудки.

 

Із селищ найкращі результати із охорони довкілля виявилися у: Підкамінь (перше місце), Новострілищанськ (друге місце), Боринськ (третє місце).

Щодо сіл, то тут друге місце розділили Тур’ївська, Медвежанська, Верхньогаївська, Київецька сільські ради. Третє місце отримали Брюховичі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.