Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вантажівки

jkg-portal.com.ua

Понеділок, 4 липня 2016, 11:31

Росія обмежила транзит українських товарів

вантажівки

У Росії ввели додаткові обмеження щодо транзиту через територію країни товарів українського походженням.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Зокрема, 3 липня президент Росії Володимир Путін підписав указ, що вносить зміни до указу від 1 січня 2016 року "Про заходи щодо забезпечення економічної безпеки та національних інтересів Російської Федерації при здійсненні міжнародних транзитних перевезень вантажів з території України на територію Республіки Казахстан через територію Російської Федерації".

Відтак, указом запроваджуються додаткові обмеження щодо транзиту через територію Росії товарів з України: обмеження транзиту товарів до Казахастану поширюються і на транзит до Киргизської Республіки; повна заборона транзиту товарів "під ембарго".

Зазначимо, посилення обмежень може повністю зупинити транзит товарів через територію Росії.

"Запровадження Російською Федерацією обмежень щодо транзиту товарів походженням з України є економічно та юридично необгрунтованим та очікувано призведе до штучного погіршення умов торгівлі України з третіми країнами, зокрема Центральної Азії", – наголошують у Мінекономрозвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.