Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

очисні споруди

Понеділок, 4 липня 2016, 13:55

Львівська облрада запустила карту очисних споруд Львівщини

очисні споруди

Львівська обласна рада створила електронну карту територій та розбудови інженерної інфраструктури у області.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, відтепер на офіційному веб-сайті обласної ради у рубриці Візуалізація розміщено ще дві інтерактивні карти – інженерна інфраструктура (будівництво, реконструкція) та території (розвиток, планування).

На картах можна ознайомитись з інформацією про об’єкти розбудови інженерної інфраструктури: газифікація населених пунктів, реконструкція водогонів і очисних споруд, заходи з ТПВ, гідрологічні роботи, на що з обласного бюджету у 2016 році загалом виділено 27,5 млн грн, а також про розвиток і планування територій області.

За 5 млн грн обласного бюджету разом із співфінансуванням з місцевих бюджетів планується розробити генеральні плани населених пунктів, виготовити землевпорядну документацію щодо змін меж населених пунктів, провести інвентаризацію і нормативно-грошову оцінку земель.

Усе планується здійснити цього року у рамках реалізації обласних програм «Питна вода», «Газифікація населених пунктів Львівської області на 2016 – 2018 роки», «Охорона навколишнього природного середовища на 2016 – 2020 роки», «Програма комплексного розвитку території Львівської області на 2016-2020».

Нагадаємо, облрада також створила електронну карту облаштування спортивних майданчиків на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.