Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вантажівки

jkg-portal.com.ua

Середа, 6 липня 2016, 15:05

На дорогах Львівщини працюватимуть нові пересувні вагові комплекси

вантажівки

Влада Львівщини погодила закупівлю кількох пересувних габаритно-вагових комплексів для контролю за рухом вантажівок дорогами області. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак, кошти планують передбачити в обласному бюджеті цього року.

Нові мобільні вагові комплекси дозволять оперативніше виявляти та штрафувати вантажівки, котрі їздять із перегрузом та порушують встановлені обмеження, руйнуючи дороги.

"Дуже часто вага фур перевищує допустимі норми, що у свою чергу, руйнує дорожнє покриття. Особливо асфальт нищиться у спекотну погоду, коли температура повітря сягає більше 28 градусів тепла. У такому разі транспортні засоби, вагою понад 24 тонни, взагалі не мають права пересуватись автомобільними дорогами до пониження температурного режиму", – наголошує Ірина Гримак.

Зазначимо, користуватись таким ваговим комплексом буде обласне управління Укртрансінспекції, у повноваження якого й входить контроль за дотриманням вагових та габаритних параметрів вантажівками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.