Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Понеділок, 11 липня 2016, 15:53

Львівські депутати вимолили на Петра і Павла нові планшети

Львівська міська рада

Депутатам міськради куплять 65 планшетів iPad mini загальною вартістю 525 тисяч гривень.

Про це йдеться у Віснику державних закупівель, повідомляють "Наші гроші. Львів". 

Львівське комунальне підприємство "Міський центр інформаційних технологій" оголосило відкриті торги на закупівлю 65 планшетів. 

Очікувана вартість закупівлі складає 525 тисяч гривень, тобто по більше ніж 8000 гривень за один планшет. 

У технічних вимогах до планшетів – діагональ 7,9 дюйма, 16 Гб пам‘яті, операційна система iOS, тилова камера 5 Мп, що повністю відповідає характеристикам iPad mini 2 або 3. 

Водночас у техвимогах вказали, що можуть придбати і еквівалент. Окрім планшетів також куплять 65 чохлів Avatti Mela Y-Case (або їхній відповідник), що виготовлені зі шкіри чи пластику, чорного або темно-синього кольору. 

Зазначимо, вартість iPad mini 2 та iPad mini 3 стартує з 6400 гривень та 8000 гривень відповідно. А чохол, який прописаний у техвимогах, коштує ще мінімум 300-400 гривень.

Нагадаємо, наприкінці травня Юридичне управління Львівської міськради оголосило аукціон із закупівлі 10 планшетів та 15 комп'ютерів загальною вартістю майже 200 тисяч гривень. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.