Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реабілітаційний центр "Перспектива"

perspektuva.com

Реклама,   Середа, 13 липня 2016, 11:29

85% клієнтів центру Перспектива більше не вживають наркотиків

реабілітаційний центр "Перспектива"

85% залежних людей, які лікувалися в реабілітаційному центрі "Перспектива", більше не вживають наркотиків.

Про це Варіанти повідомила директор центру Світлана Михайлів.

"За півтора року реабілітаційний центр "Перспектива" допоміг більше ніж 187 хімічно залежним, 13 з яких є жінки. 85% всіх клієнтів більше не вживають наркотики по сьогоднішній день", – розповіла директор центру Михайлів.

Реабілітаційний центр "Перспектива" розташований в одному з найбільш затишних та привабливих районів Львова, на старовинній вулиці, між приватними будинками із фруктовими садочками та квітниками.

Тиша, спокій та приватність позитивно впливають на психоемоційний стан клієнтів та дають змогу сконцентруватись на одужанні.

Водночас близькість до центру міста (12 хвилин) та до залізничного вокзалу (5 хвилин) дозволяють родичам та близьким відвідувати наших пацієнтів у будь-який зручний для них час.

У центрі з клієнтами працюють висококваліфіковані психологи що мають великий досвід роботи із залежними людьми.

Реабілітаційний центр "Перспектива" здійснює соціально-психологічну реабілітацію залежних від наркотиків та алкоголю і членів їхніх сімей за допомогою власної авторської програми, – розповіла лікарка. Програма базується на всесвітньо відомій Мінесотській моделі реабілітації "12 кроків".

Для максимальної ефективності ця програма доповнена адаптованою моделлю Матрикс, розробленою університетом Лос-Анджелеса (США).

Основна мета програми – повернення людини, яка має наркотичну чи алкогольну залежність, до повноцінного життя без алкоголю чи наркотиків.

Програма 12 кроків повністю відповідає реабілітаційному комплексу №1 Уніфікованих стандартів наркологічної допомоги населенню в лікувально-профілактичних установах України, затверджених Міністром охорони здоров’я України від 27.07.1998 р.

Схема програми реабілітації "12 кроків" у центрі "Перспектива" складається з трьох етапів: до реабілітаційного, тривалістю від 1 до 4 тижнів, активної інтервенції, тривалістю від 1,5 до 2 місяців, формуванням стійкої ремісії, тривалістю від 3 до 4 місяців. Час проходження реабілітації може суттєво корегуватися в залежності від швидкості прогресу у лікуванні.

Перевагою лікування у Центрі "Перспектива" є особистісно-індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Він базується на детальному вивченні особливостей характеру, поведінки, потреб, специфічних проблем клієнта. Ці дані використовуються для складання індивідуального плану ресоціалізації з урахуванням необхідних заходів психотерапевтичного, соціального та освітнього характеру, над яким разом працюють клієнт та фахівець центру.

Реабілітаційний центр "Перспектива" розташовано за адресою вулиця О. Луцького 28

Контактні телефони:

+380968165581
+380637653324

Більше інформації на сайті РЦ "Перспектива" та на фб-сторінці центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.