Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ТРК "Люкс"

Четвер, 14 липня 2016, 16:32

Люкси Садового займатимуться полуничкою на Галицькій

ТРК "Люкс"

Львівські депутати надали ТРК "Люкс" в оренду будинок на площі Галицькій, 15.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради проголосували за надання ПрАТ "Телерадіокомпанія Люкс" в оренду нежитлових приміщень на пл. Галицькій, 15. Це рішення підтримали 37 депутатів.

Зокрема, йдеться про нежитлові приміщення загальною площею 267 кв.м, що першому (137,3 кв.м), другому (53,7 кв.м) та четвертому (76 кв.м) поверхах будівлі на пл. Галицькій, 15 та перебувають на балансі ЛКП "Агенція ресурсів Львівської міської ради".

Відтак, ТРК "Люкс" отримає оренду на 5 років для розміщення редакції.

Як заявила начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Інна Свистун, приміщення є вільними та ніким не використовуються. 

Це рішення не підтримали укропівці, зокрема, Ігор Зінкевич заявив, що краще надати ці приміщення громадським організаціям, а Тарас Чолій з Української Галицької Партії зауважив, що приміщення другого поверху редакція дотепер використовувала нелегально.

Однак Свистун заперечила, відзначивши при цьому, що ТРК "Люкс" платить за оренду близько 100 тис грн в місяць.

Нагадаємо, як йдеться у єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТРК "Люкс" належить родині мера Львова Андрія Садового.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.