Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Грибовицьке сміттєзвалище

Четвер, 14 липня 2016, 18:04

Львівська мерія виділила 10 мільйонів на рекультивацію Грибовичів

Грибовицьке сміттєзвалище

Львівські депутати схвалили зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2016 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьгодні на сесії Львівської міськради депутати погодили розподілити перевиконання бюджету, що становить близько 215 млн грн.

Йдеться, зокрема, про виділення 3 млн грн на ремонт квартир учасників АТО, 15 млн грн – на закупівлю медичного обладнання для установ сфери охорони здоров’я, 4 млн грн – на спортивні та ігрові майданчики, 3 млн грн – на освітлення у Винниках та 1 млн грн – на проведення інших інфраструктурних робіт.

Окрім цього передбачено надали з бюджету 14 млн грн на водовідведення і водозабезпечення у Винниках, 16 млн 300 тис грн – для обладнання кабінетів фізики в школах міста, 35 млн грн – для забезпечення львів'ян гарячим водопостачанням, 10 млн грн – на рекультивацію полігону в Грибовичах, 21 млн 300 тис грн – для компенсації «Спецкомунтрансу» за вивезення твердих побутових відходів на великі відстані, 5 млн грн – на будівництво школи в селі Малехів та 6 млн грн – на придбання електротранспорту у «Електронтрансу».

Як пояснила керівник міського департаменту економічної політики міськради Ірина Кулинич, щодо рекультивації Грибович, то тут йдеться лише про перший етап проведення необхідних робіт.

Нагадаємо, 11 лютого депутати прийняли бюджет розвитку на 2016 рік, який становив понад 1,6 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.