Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Кам'янка-Бузький район

firtka.if.ua

П'ятниця, 15 липня 2016, 12:16

Кам’янка-Бузька вдруге залишається лідером серед усіх районів Львівщини

Кам'янка-Бузький район

У рейтингу районів Львівщини лідерами є Кам’янка-Бузький, Пустомитiвський та Стрийський райони.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на 1 липня у рейтингу соціально-економічного розвитку районів та міст обласного значення на Львівщині лідерами є три райони, а серед міст обласного значення – Моршин та Трускавець.

Натомість аутсайдерами є Старосамбірський, Турківський та Дрогобицький райони. Із міст останні місця займають Стрий та Дрогобич.

За словами директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Романа Филипіва, Кам'янка-Бузький район лідирує завдяки найвищим показникам із забезпечення населення централізованим вивезенням твердих побутових відходів; ріст економічної активності району та зростання обсягів залучених інвестицій. Також цей район перший за кількістю опрацьованих звернень громадян на "гарячу лінію 112".

Моршин лідирує завдяки високим показникам зниження податкового боргу, охоплення дошкільною освітою дітей, за кількістю найманих працівників на 1000 населення та кількістю опрацьованих звернень громадян на "гарячу лінію 112".

Нагадаємо, у травні рейтинг також очолювали Кам’янка-Бузький та Пустомитiвський райони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.