Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вітрина з алкогольними напоями

П'ятниця, 15 липня 2016, 13:11

Більше шістдесяти гендлярів Львова рекламують алкоголь на вітринах

Вітрина з алкогольними напоями

Власники магазинів та МАФів дозволяють присутність алкоголю та його реклами на віконних вітринах попри заборону міськради.

З початку року підприємцям скеровано 154 вимоги прибрати алкогольну продукцію з вітрин, 68 з яких уже виконали, а 21 – у процесі виконання. Про це повідомляє прес-секретар ЛКП "Адміністративно-технічне управління".

Станом на сьогодні підписано 65 протоколів про адміністративне правопорушення.

«Працівники ЛКП "Адміністративно-технічне управління" постійно відслідковують факти порушень п.20.1.28.3 "Правил благоустрою м. Львова" та реагують у межах повноважень. Частина підприємців  з розумінням ставляться до наших вимог та негайно змінюють оформлення вітрин. Однак, поодинокі суб’єкти господарювання ігнорують звернення нашого підприємства, – не усувають виявлених порушень та допускають такі самі при відкритті нових торгівельних точок. Відтак, на керівників деяких підприємств складено понад 50 протоколів про адміністративне правопорушення», – пояснює начальник сектору нагляду за станом благоустрою ЛКП "Адміністративно-технічне управління" Марина Кустова. 

Зазначимо, що при невиконанні вимоги порушників притягатимуть   до відповідальності згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Стаття передбачає накладання адміністративних стягнень розміром від 850 до 1700 грн. на посадових осіб, та від 340 до 1360 грн. на громадян.

Нагадуємо, що в лютому виконавчий комітет Львівської міськради заборонив оформлення вітрин продукцією алкогольних, слабоалкогольних напоїв у стаціонарних об'єктах торгівлі та МАФах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.