Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Древній град

bookit.com.ua

П'ятниця, 15 липня 2016, 18:30

Синютка продав землю у Дублянах під ресторан та готель

Древній град

Екс-депутат Львівської облради та директор «Древнього Граду» Коваль придбав землю за 648 тис грн та планує збудувати у місті готельно-ресторанний комплекс.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 8 липня 2016 року.

«Продати ПП «Древній Град» земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 0,7000 га для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та за ціною 648 200 гривень, з розстроченням платежу на п'ять років після сплати покупцем не менш як 50 відсотків її вартості», – йдеться у розпорядженні.

Ділянка розташована за межами Дублян у Жовківському районі.

Контроль за виконанням розпорядження поклдено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Як вказано у єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ПП «Древній Град», що зареєстроване у селі Гамаліївка Пустомитівського району, надає готельні та ресторанні послуги.

Власником фірми є Леся Коваль, а директором – Михайло Коваль, кандидат у народні депутати у 2014 році від Блоку Петра Порошенка по виборчому округу №121 (Дрогобиччина), колишній депутат Львівської обласної ради.

Як повідомляють «Наші гроші. Львів», є фактичним власником і генеральним директором ПП «Древній Град». У 2012 році Антимонопольний комітет України оштрафував фірму на 50 тис грн за поширення неправдивої інформації щодо зірковості готелю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.