Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ДАБІ

Середа, 20 липня 2016, 10:47

Львівську ДАБІ очолив Цабак

ДАБІ

Володимир Цабак раніше працював на посаді заступника начальника відділу контролю за виконанням рішень державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Пан Цабак є хорошим і якісним спеціалістом у галузі права. Юстиції шкода, що він обрав іншу сферу діяльності. Я переконаний, що пан Володимир зможе реалізувати свої професійні якості і стати ефективним керівником. Це людина з високий рівнем фаховості та порядності. Ми бажаємо йому успіху на новій посаді», – зазначив Ярослав Жукровський, начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

У серпні минулого року Громадська люстраційна рада рекомендувала Міністру юстиції звільнити Володимира Цабака з посади заступника начальника з питань реєстрації Львівського міського управління юстиції. Громадські активісти зазначили, що саме цей посадовець під час Революції Гідності перебував на посаді начальника відділу примусового виконання рішень управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Львівській області та безпосередньо був причетним до виконання незаконного рішення суду щодо знесення намету Львівського Євромайдану. 

Володимир Цабак народився 4 травня 1980 року у селищі Нижанковичі Старосамбірського району Львівської області. У 2003 році закінчив юридичний факультет Львівського національного університету ім. І.Франка.

З квітня 2003 року до липня 2016 року працював у Головному управлінні юстиції у Львівській області. Остання займана посада – заступник начальника відділу контролю за виконанням рішень державної виконавчої служби  Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.