Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мирослав Хом'як

galinfo.com.ua

Прес-реліз,   Середа, 20 липня 2016, 14:13

Хом'як заявив, що на Луганщині намагались сфальсифікували результати виборів

Мирослав Хом'як

На Луганщині за результатами паралельного підрахнку голосів перемагає кандидат від партії "Наш край" Сергій Шахов.

Про це повідомляє видання "Гал-інфо".

Як зазначив голова Львівської обласної організації партії "Наш край" Мирослав Хом'як, на 114 окрузі спробували сфальшувати результати виборів.

"За підсумками паралельного підрахунку голосів «Нашого краю» у 114-му окрузі на Луганщині, представник нашої партії Сергій Шахов отримав 38,2% голосів. Однак щойно стало це відомо, як була вчинена спроба вкрасти у нас перемогу", – розповів Мирослав Хом'як.

За його словами, члени 114 ОВК подали в ЦВК неправдиві дані про явку в 63,07%. А це означало, що до 37 тисяч реальних виборців хотіли приписати ще 21 тисячу.

"А далі мали бути уточнені протоколи і сфальшований результат виборів. До слова, на виборчих дільницях на Луганщині працювали спостерігачі від Львова та Івано-Франківська. Отож ми отримуємо інформацію, так би мовити, з перших уст і намагаємось всіляко підтримати наших однопартійців", – пояснив Мирослав Хом'як.

Відтак "Наш край" звернувся до ЦВК і СБУ з вимогою запобігти фальсифікації виборів в 114 виборчому окрузі.

Контролюючі органи швидко відреагували на заяву, і кількох членів ОВК звільнили. Також окружна комісія відновила прийом виборчих протоколів, який призупинили, намагаючись сфальшувати вибори.

"Але тепер я переконаний, що коли комісія чесно порахує голоси, то переможе Серхій Шахов", – додав Мирослав Хом'як. 

Зазначимо, згідно з даними ЦВК, станом на сьогодні, на 13:40 год., на Луганщині опрацювали 92,48% протоколів. Лідером залишається Сергій Шахов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.