Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ryanair

gk-press.if.ua

Четвер, 21 липня 2016, 12:14

Авіакомпанія Ryanair прийде до Львова тільки за умови "відкритого неба"

Ryanair

Найбільший лоукостер Європи Ryanair може відкрити рейси до Міжнародного аеропорту "Львів" уже наступного року.

Про це повідомляє Forbes Україна.

Як розповів міністр інфраструктури Володимир Омелян, Ryanair готовий прийти в Україну вже сьогодні. 

"Авіакомпанії готові заходити на ринок хоч сьогодні, але маючи «відкрите небо». Економічне обґрунтування цього є, бажання європейських авіакомпаній є, немає просо політичного рішення Брюсселя", – зазначив Омелян.

За його словами, днями мають відбутись перемовини з авіакомпанією.

ле вона сумно констатує, що в нас немає «відкритого неба» з ЄС. Технічно це велика проблема, оскільки, навіть маючи двосторонні угоди з окремими державами ЄС, ми маємо ситуацію, що це мають бути призначені авіаперевізники країни перебування", – пояснив Володимир Омелян.

Також міністр зазначив, що Ryanair не готовий реєструватися в дочірню структуру в Україні через певні обмеження Нацбанку щодо валютних надходжень.

«Якщо ми говоримо про те, що вони можуть зайти, то це відбудеться у 2017 році, але це буде величезний прорив. Тому що це авіакомпанія, яка змінює філософію ринку, яка пропонує нову модель роботи, і я думаю, що це буде суттєвим кроком уперед і для МАУ», – додав Володимир Омелян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.