Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Злітно-посадкова смуга аеропорту

Вівторок, 26 липня 2016, 10:43

Виконком міськради забанив будівництво багатоповерхівки біля аеропорту "Львів"

Злітно-посадкова смуга аеропорту

Сьогодні виконком переніс питання щодо видачі містобудівних умов ТзОВ "Галицькі самоцвіти".

Про це повідомив кореспондент Варіантів із засідання Виконавчого комітету Львівської міської ради.

Сьогодні виконком міськради переніс питання щодо затвердження містобудівних умов та обмежень на спорудження багатоквартирного житлового будинку на вулиці Кульпарківській, 226а, 226б.

Зазначимо, дана територія знаходиться неподалік від аеропорту "Львів". Відтак ділянка на вулиціі Кульпарківській, 226а, 226б належить до зони обмеження забудови.

Замовником будівництва є ТзОВ "Галицькі самоцвіти", що офіційно зареєстровано у Трускавці. 

Компанія хоче спорудити 10-поверховий житловий будинок із вбудованими приміщеннями громадського призначення. Площа земельної ділянки – 2 га, самої забудови – 893 кв. м. 

У містобудівних документах вказано, що землі, на яких планують звести багатоповерхівку, призначені для будівництва торгівельного комплексу. 

Саме цей нюанс змусив членів виконавчого комітету перенести питання про видачу містобудівних дозволів "Галицьким самоцвітам". Відповідну пропозицію подав сектетар міськради Анатолій Забарило.

Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, засновником ТзОВ "Галицькі самоцвіти" є Іван Торський, який наразі працює заступником директора з впровадження системи управління якістю у Чернівецькому обласному лабораторному центрі Держсанепідслужби України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.