Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вступна кампанія

intvua.com

Середа, 27 липня 2016, 16:23

Абітурієнти подали майже 2 мільйони заяв в українські виші

вступна кампанія

Сьогодні завершується вступна кампанія 2016.

Про це йдеться на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України.

Станом на сьогодні на 8:00 год. ранку на вступ до вищих навчальних закладів українці подали понад 1 мільйон 900 тисяч заяв. Загалом документи зареєстрували трохи більше 574 тисяч абітурієнтів.

Наразі на бакалаврат подали більше 1,3 мільйона заяв, на магістратуру – майже 266 тисяч заяв, на спеціаліста 130 тисяч заяв, на молодшого спеціаліста –понад 256 тисяч заяв.

Прийом документів на вступ до вишів закінчується сьогодні о 18:00 год.

"Спливають останні години, в які ще можна подати заяви на вступ до вищих навчальних закладів. Список рекомендованих на навчання за бюджетні кошти буде доступний для всіх 1 серпня. З 1 по 5 серпня рекомендовні до зарахування повинні будуть принести оригінали своїх документів у виші, де вони отримали місце держзамовлення, і шостого опублікують остаточні списки зарахованих на бюджет", – зазначив директор департаменту вищої освіти Олег Шаров.

Зазначимо, вступна кампанія в українські виші розпочалась 11 липня і триватиме до середи, 27 липня.

Нагадаємо, станом 18 липня за кількістю поданих абітурієнтами заяв лідирував Львівський національний університет ім. Івана Франка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.