Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Міняйли на Краківському ринку

Четвер, 28 липня 2016, 17:19

Економісти Синютки збираються боротись з міняйлами

Міняйли на Краківському ринку

У Львівській облдержадміністрації засновують робочу групу по боротьбі з нелегальними пунктами обміну валюти

Про це йшлося сьогодні на прес-ланчі організованому ВГО "Асоціація платників податків України".

Як зазначив Голова правління ГО "Центр підтримки і сприяння захисту прав людини" Роман Скіра, питанням боротьби з нелегальними обмінними пунктами голова ЛОДА Олег Синютка розпорядився займатись Директору департаменту економічної політики Роману Филипіву. За словами активіста, у ЛОДА під керівництвом Роситслава Замлинського, два тижні тому була спеціальна нарада щодо нелегальних обмінників. Під час цієї наради було озвучено, що при ЛОДА організують міжвідомчу групу.

В свою чергу Роман Филипів підтвердив цю інформацію та зазначив, що положення про робочу групу вже готове, а Олег Синютка готує відповідне розпорядження, проект якого Голова ЛОДА отримав 25 липня. До складу групи увійдуть Державної фіскальної служби, Національної поліції, Служби безпеки. На підготовчому засіданні робочої буде пропрацьовано механізм співпраці представників органів влади та силовиків.

Представники Асоціації платників податків також заявили, що звертатимуться до народних депутатів із законодавчою ініціативою щодо повернення представникам Національного банку України права перевірки діяльності фінансових установ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.