Чорновол танком нагадає Садовому про Аврору та долю Керенського

Середа, 3 серпня 2016, 16:41

Народні депутати вимагають від мера Львова Андрія Садового та "Самопомочі" дозволити профінансувати українські оборонні заводи.

Про це йшлося сьогодні на прес-конференції "Зупинка українських оборонних заводів як наслідок саботажу львівських народних депутатів".

Зокрема, як заявила член Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Тетяна Чорновол, фракція "Самопоміч" та Андрій Садовий не підтримують виділення коштів для фінансування оборонних заводів України.

"Якщо нас не почують – будемо пікетувати, у тому числі й міську раду, притягнемо сюди танк Т-72 у стані металобрухту, хай Садовий його сам ремонтує якщо він не допускає кошти на оборонні заводи. Будемо вдаватися до різних заходів", – заявила Тетяна Чорновол.

Натомість секретар Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Іван Вінник вважає, що керівника фракції, яка блокує прийняття відповідних законодавчих ініціатив, водночас не пропонує жодних, які б вирішили це питання, переконувати не потрібно.

"Я впернений, що Садовий гарно володіє не тільки українською мовою, а ще українською думкою, сприйняттям українського патріотизму і захисту української держави, то не думаю, що його треба переконувати", – наголосив Іван Вінник.

Мітки: Андрій Садовий, відео, львівський бронетанковий завод, тетяна Чорновол