Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб А. Садового

Четвер, 21 березня 2024, 11:50

Садовий перевірятиме своїх хабарників на профпридатність

Андрій Садовий

Андрій Садовий доручив перевірити працівників управління охорони історичного середовища міськради на "профпридатність".

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 20 березня міський голова Львова Андрій Садовий доручив управлінню персоналом Львівської міської ради разом з сектором доброчесності провести  кадровий аудит управління охорони історичного середовища.

"Всі мають пройти перевірку на придатність до роботи в органах місцевого самоврядування. Якщо люди не відповідають займаним посадам, то їх слід замінити. Бо речі, що відбулися напередодні, – це ганьба для команди міської ради" – зазначив Андрій Садовий.

Йдеться про співбесіди з кожним із працівників управління охорони історичного середовища, до яких долучатимуть фахівців сектору доброчесності.

"Зважаючи на ситуацію, що вже є другий підтверджений відповідними органами випадок корупції, ми змушені провести перевірку рівня компетенцій усіх працівників та працівниць управління охорони історичного середовища. Залежно від результатів, які ми отримаємо, будемо застосовувати відповідні санкції" – пояснила керівниця управління персоналом міськради Лілія Савич.

Водночас частина працівників управління охорони історичного середовища продовжуватиме виконувати свої посадові обов’язки.

Нагадаємо, 19 березня працівника управління охорони історичного середовища Львівської міської ради затримали на хабарі. Він вимагав 2 000 доларів за "погодження" документації у містобудівній сфері.

Крім цього, у серпні 2023 року правоохоронці також затримали на хабарі колишнього тимчасово в.о. керівника управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Георгія Корнєєва. Його звинувачують в організації схеми отримання хабарів за прийняття "позитивних" рішень в межах своєї компетенції.

А у 2013 році на урочистому засіданні з нагоди 22-ї річниці Незалежності України Андрій Садовий заявляв про те, що для зменшення рівня корупції, потрібно рубати руки за хабарі. 

Додамо, раніше Варіанти склали топ підлеглих Андрія Садового, яких ловили на хабарях. Детальніше – у статті "Грішники Садового".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.